Bulk \ Batch VIES EU adószám megerősítés

Tisztában van azzal, hogy a szervezet a szükséges érvényesíteni, és megőrzi EU megrendelő HÉA-nyilvántartási adatokat? Hogyan kívánják ezt – kézzel? Ennek része a megközelítés a felmerülő ÁFA kockázatok és kötelezettségek, az általunk kifejlesztett VIES Validation Tool segítségével egyszerűbbé ez a folyamat a szervezet számára.

A kérelemről

Amikor Számla EU-n belüli, a vállalat felelős annak biztosításáért, az adószámok érvényességét. Ez a követelmény a hatóságok. A normális folyamat az, hogy egy online eszköz, amely segítségével ellenőrizni, és ellenőrzi az egyéni adószám.

Segítségével alkalmazás, a folyamat ellenőrzése több adószámok automatikussá válik. Ahelyett, hogy akár minden egyes szám, adószám mind ellenőrzött egymás után egy ciklus alatt, és megerősítést az adószám érvényesítését az automatikusan regisztrált.
Ezzel az alkalmazás, ez a folyamat automatikussá válik, gyors és egyszerű. Ez csak akkor szükséges, hogy belépjen a fenti adószámot. Amikor ez a folyamat befejeződött megerősítése érvényesítési tárolhatók merevlemezen vagy küldenie bármely postafiókot.

Automatikus Adószám érvényesítése

Jelenleg van szükség, hogy ellenőrizze minden egyes Adószám amely magában nagyon fárasztó és időigényes munka. Segítségével alkalmazás, minden adószámok érvényesítésre kerül automatikusan.

Tárolása registry visszaigazolás

Ennek megerősítése az érvényesítés, az adatok tárolhatók a merevlemezen (CSV fájl), vagy küldenie bármely postafiókot. Ez a követelmény a hatóságok, és további lépések szükségesek.

Csak java script engedélyezve van szükség a szoftver futtatásához
A szoftver PHP-ben íródott, ezért a böngésző az egyetlen szoftver futtatásához szükséges érvényesítési kérelmet.

Könnyen használható a szervezeten belül

Ez a szoftver, ez egy nem-korlátozott engedélyt kell használni a szoftvert, ugyanazon szervezeten belül. Könnyedén küldje el a linket a kollégák

Meg kell csak illessze be a hozzáadottérték-adó nyilvántartási számát kell érvényesíteni az eszközt, és kattintson a “Check” gomb. Az eszköz ekkor adja át minden adó nyilvántartási számát át az Europa VIES szolgáltatás és a kijelzőn megjelenik a választ, tájékoztatja a felhasználót a érvényességét a számot és a nevét és címét a regisztráló ahol elérhető.

(translate by Google translator)