BTW Nummer Validatie

Bent u zich ervan bewust dat uw organisatie is nodig om de ITS klant EU-btw- registratie gegevens te valideren en te behouden ? Hoe denkt u om dit te doen – handmatig ? Als onderdeel aanpak van nieuwe risico’s en BTW-verplichtingen , hebben we het VIES Validation Tool ontwikkeld om dit proces voor uw organisatie te vereenvoudigen .

Over de toepassing
Bij het versturen van facturen binnen de EU , het bedrijf verantwoordelijk is voor het waarborgen van de btw-nummers geldig zijn. Dit is een eis van de overheid . Het normale proces is om een ​​online tool die u kunt gebruiken om individuele btw-nummers controleren en te verifiëren gebruiken .
Door het gebruik van onze applicatie , het proces van het controleren van meerdere BTW-nummers Wordt automatisch. In plaats van het opzoeken van elk individueel nummer , worden de BTW-nummers allemaal achter elkaar ingecheckt in een cyclus , en de bevestiging van het BTW nummer validatie kan automatisch worden geregistreerd .
Met deze applicatie , dit proces wordt automatisch , snel en eenvoudig . Het is alleen nodig om een ​​lijst van BTW-nummers in te voeren . Wanneer dit proces is voltooid bevestiging van validatie kan worden opgeslagen op de harde schijf of naar elke mailbox.

Automatische BTW-nummer validatie
Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren voor elke individuele BTW-nummer die gaat zeer vervelend en tijdrovend werk . Door het gebruik van onze applicatie , zullen alle BTW-nummers automatisch worden gevalideerd.

 Het opslaan register bevestiging
Als een bevestiging van de validatie , kunnen de gegevens worden opgeslagen op uw harde schijf ( als csv -bestand ) of naar enig mailbox. Dit is een eis van de autoriteiten en geen verdere acties nodig zijn .
Alleen java script ingeschakeld is vereist om de software te draaien
De software is geschreven in php dus een web browser is de enige software die nodig is om de validatie toepassing uit te voeren .

Gemakkelijk te gebruiken binnen de organisatie
Deze software , met het is een niet – beperkte licentie om de software te gebruiken , binnen dezelfde organisatie . U kunt eenvoudig de link te sturen naar collega’s.

(Translation by Google tlanslator)