Validarea cod fiscal TVA

Cod fiscal TVA validarea – VIES

Prin folosirea cererea noastră, procesul de verificare mai multe numere de TVA devine automat. În loc de a privi în fiecare număr unic, numărul TVA sunt verificate toate dintr-o dată, și dovada de validare pot fi stocate în mod automat.

Despre aplicație

Când trimiterea facturilor în interiorul UE, sunteți responsabil să vă asigurați că numerele de TVA sunt valabile. Aceasta este o cerință din partea autorităților. Procesul normal este de a utiliza un instrument online care le puteți folosi pentru căutare un singur număr de TVA.

Cu aceasta aplicatie, acest proces devine automat, rapid și ușor. Tu trebuie doar să introduceți o listă de numere de TVA, iar programul va valida numerele de TVA pentru tine. Când ați terminat, puteți stoca dovada de validare de pe hard disk sau trimis la o cutie poștală.

TVA-ul automat de căutare numărul

Astăzi, trebuie sa te uiti la fiecare număr de TVA unice, ceea ce duce la o muncă foarte obositoare. Prin utilizarea software-ul nostru, toate numerele de TVA vor fi validate în mod automat.

Magazin căutările ca o dovadă

Ca o dovadă de validare, puteți stoca datele de pe hard disk-ul local (ca fișier csv) sau trimite rezultatele de verificare la orice cutia poștală. Aceasta este o cerință din partea autorităților, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la.

Numai Java acceptă script-uri este necesar pentru a rula software-ul

Software-ul se face în PHP, ceea ce înseamnă că browser-ul web este doar software-ul care aveți nevoie pentru a rula software-ul de validare.

Ușor de utilizat interiorul organizației

Acest software, aceasta este o cu licență non-limitată pentru utilizarea software-ului, în aceeași organizație. Puteți trimite cu ușurință legătura cu colegii.

(Translation by Google tlanslator)