Потвърждение на номер по ДДС

VIES ДДС номер Валидиране

Имайте предвид, че вашата организация е длъжна да валидира и задържат ДДС Данни за регистрацията на своя клиент в ЕС ли сте ? Как възнамерявате да направите това – ръчно? Като част подход към нововъзникващите рискове и задължения по ДДС , ние сме разработили инструмента за потвърждаване на VIES за да се опрости този процес за вашата организация.

За прилагането

При изпращане на фактури в рамките на ЕС , компанията е отговорна за осигуряването на номерата по ДДС, са валидни . Това е изискване на властите. Нормалният процес е да използвате онлайн инструмент, който можете да използвате, за да се провери и да проверява отделни номера по ДДС .

Чрез използването на нашата молба , процесът на проверка на няколко номера по ДДС става автоматично . Вместо да гледам всеки индивидуален номер , номерата на ДДС са всички проверени последователно в един цикъл , и потвърждение на валидирането на номер по ДДС могат да се регистрират автоматично.

С тази молба , този процес става автоматично , бързо и лесно . Необходимо е само да въведете списък на номерата по ДДС . Когато този процес приключи потвърждение за валидиране може да бъде съхранен на твърдия диск или изпратени до всяка пощенска кутия.

Валидиране Automatic номер по ДДС
В момента е необходимо да се провери за всеки отделен номер по ДДС , който включва много досаден и отнема много време работа . Чрез използването на нашата молба , всички номера на ДДС ще бъдат валидирани автоматично.

 Съхраняване регистър потвърждение
Като потвърждение на валидирането , данните могат да се съхраняват на твърдия ви диск ( като CSV файл ) или изпратени до всяка пощенска кутия. Това е изискване на властите и по-нататъшни действия са необходими .

Само Java скрипт поддръжка се изисква , за да стартирате софтуера
Софтуерът е написан на PHP следователно уеб браузър е единственият софтуер, необходим , за да стартирате приложението за валидиране.

Лесен за използване вътре в организацията

Този софтуер, той е с не- ограничен лиценз за ползване на софтуера , в рамките на една и съща организация . Можете лесно да изпратите линк към колегите