Επικύρωσης αριθμός αυτόματη ΦΠΑ

Γνωρίζετε ότι ο οργανισμός σας πρέπει να επικυρώσει και να διατηρήσει τα στοιχεία μητρώου ΦΠΑ του πελάτη της ΕΕ; Πώς σκοπεύετε να το κάνετε αυτό – με το χέρι; Στο πλαίσιο προσέγγισης για τους αναδυόμενους κινδύνους και τις υποχρεώσεις του ΦΠΑ, έχουμε αναπτύξει το εργαλείο επικύρωσης του VIES για να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαδικασίας αυτής για τον οργανισμό σας.

Σχετικά με την εφαρμογή

Κατά την αποστολή των τιμολογίων στο εσωτερικό της ΕΕ, η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση των αριθμών ΦΠΑ είναι έγκυρες. Αυτή είναι μια απαίτηση των αρχών. Η κανονική διαδικασία είναι να χρησιμοποιήσετε ένα online εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξει και να επαληθεύσει μεμονωμένους αριθμούς ΦΠΑ.

Με τη χρήση της εφαρμογής μας, η διαδικασία ελέγχου πολλαπλών αριθμών ΦΠΑ γίνεται αυτόματα. Αντί να ψάχνει κάθε ατομικό αριθμό, οι αριθμοί ΦΠΑ είναι όλα ελέγχονται διαδοχικά σε έναν κύκλο, και επιβεβαίωση της επικύρωσης ΑΦΜ μπορούν να εγγράφονται αυτόματα.

Με την εφαρμογή αυτή, αυτή η διαδικασία γίνεται αυτόματα, γρήγορα και απλά. Είναι απαραίτητο μόνο για να εισάγετε μια λίστα των αριθμών ΦΠΑ. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία επιβεβαίωσης της επικύρωσης μπορούν να αποθηκευτούν στο σκληρό δίσκο ή να αποσταλούν σε οποιοδήποτε γραμματοκιβώτιο.

Επικύρωση αριθμός Αυτόματη ΦΠΑ

Προς το παρόν, είναι αναγκαίο να εξακριβωθεί για κάθε ατομικό αριθμό ΦΠΑ, η οποία περιλαμβάνει πολύ επίπονη και χρονοβόρα εργασία. Με τη χρήση της εφαρμογής μας, όλοι οι αριθμοί του ΦΠΑ θα επικυρωθούν αυτόματα.

Αποθήκευση επιβεβαίωση μητρώου

Ως επιβεβαίωση της επικύρωσης, τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο (ως αρχείο CSV) ή αποστέλλεται σε οποιοδήποτε γραμματοκιβώτιο. Αυτή είναι μια απαίτηση των αρχών και δεν χρειάζονται περαιτέρω δράσεις.

Μόνο το Java Script ενεργοποιημένη απαιτείται για την εκτέλεση του λογισμικού
Το λογισμικό είναι γραμμένο σε PHP, συνεπώς, ένα web browser είναι το μόνο λογισμικό που απαιτείται για να εκτελέσετε την εφαρμογή επικύρωσης.

Εύκολο στη χρήση εντός του οργανισμού

Αυτό το λογισμικό, είναι ένα με μη περιορισμένη άδεια χρήσης του λογισμικού, εντός του ίδιου οργανισμού. Μπορείτε εύκολα να στείλετε τον σύνδεσμο με τους συναδέλφους

Χρειάζεται μόνο να επικολλήσετε τους αριθμούς μητρώου ΦΠΑ που πρέπει να επικυρωθεί μέσα από το εργαλείο και κάντε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος”. Το εργαλείο τότε θα περάσει κάθε αριθμό μητρώου ΦΠΑ πάνω στο Europa VIES υπηρεσία και, στη συνέχεια, θα εμφανιστεί η απάντηση, θα σας ενημερώνει για την εγκυρότητα του αριθμού και το όνομα και τη διεύθυνση του εγγεγραμμένου όπου αυτά είναι διαθέσιμα.

(Translation by Google tlanslator)